Biografia

L’entrada fortuïta de Jordi Pujades en el món de les Arts Escèniques va marcar la seva trajectòria com a artesà de l’art, més que artista.

La seva formació circense passa per l’Ateneu Popular de 9 Barris, fent com primera intervenció meritòria, la final dels JJOO Barcelona 92. Amb la bona salut cultural del moment es consolida professionalment en multitud d’espectacles i esdeveniments. La primera gran gira és a hotels de Mallorca i posteriorment Lanzarote i Fuerteventura.

Actua en un parc temàtic Japonès, Shima Spain Village. Entra a formar part de la companyia de teatre Els Comediants. Realitza expedicions amb Pallassos sense Fronteres. Actua en el Gran Teatre del Liceu.

En l’actualitat, porta més de 30 anys d’experiència i de països visitats. Una llarga trajectòria en el desenvolupament d’un estil propi.

Treballa fent espectacles anticrisi de petit format, col·labora amb altres companyies i crea esdeveniments a la carta. Sempre en evolució constant, incloent-hi noves invencions, inspiracions i idees.

Tot això per divertir seriosament.

Frases preferides